[CAF] Questions about the example project/apps

Eric Lyons eric at gus.to
Wed Feb 8 18:43:50 EST 2006


Hi -- I just installed CAF.  I seem to have the example application working, except for one thing:  Errors on the login page aren't 
displayed.  I see the TMPL_VARs in the templates, but it all just drops out and I get back the same login page.  Is there something 
wrong with the example code, or is something more mysterious happening?

Here's some debug output:

[CGI::Application::Framework][Wed Feb  8 15:34:05 2006] /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.5/CGI/Application/Framework.pm 2001 debug - At 
top of 'login' subroutine / run mode
[CGI::Application::Framework][Wed Feb  8 15:34:05 2006] /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.5/CGI/Application/Framework.pm 2013 debug - 
$errs is: %errs = (
          'err_username' => '<span style="color:red;font-weight:bold"><span class="dfv_errors">* Missing</span></span>',
          'some_errors' => 1,
          'err_password' => '<span style="color:red;font-weight:bold"><span class="dfv_errors">* Missing</span></span>'
        );
[CGI::Application::Framework][Wed Feb  8 15:34:05 2006] /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.5/CGI/Application/Framework.pm 2723 debug - I 
thought err_page was true!
[CGI::Application::Framework][Wed Feb  8 15:34:05 2006] /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.5/CGI/Application/Framework.pm 2618 debug - In 
'cgiapp_postrun', the current run mode is : _echo_page

Any help appreciated -- I think I'm beginning to grok the rest of CAF, but there's a lot there (especially if you haven't used 
CGI::App before...)!

Eric.




More information about the caf mailing list